ELINDULTUNK

Szerettünk volna még egy okot adni neked arra, hogy biciklizz vagy gyalogolj, ezért fejlesztettük a Wheeley GO alkalmazást. Egyelőre Kolozsváron és Nagyváradon használhatod, de légy résen, nagy terveink vannak!


Iratkozz fel most Olvass többet
FUNKCIÓK


CÉLUNK

Az elkötelezett bicikliseken kívül a helyi lakosok zöme rendszerint nem hajlandó motorizált közlekedési eszközét biciklire cserélni vagy gyalog elindulni.
Ebből kiindulva elkezdtünk új eszközök után kutatni melyekkel az embereket arra ösztönözhetnénk, hogy mindennapi tevékenységükhöz használják a biciklijüket vagy induljanak el gyalog. A WheeleyGo ugyanakkor információkkal támogatja az önkormányzatokat - rámutatva azokra az útvonalakra, melyeket a biciklisek és gyalogosok a leginkább használnak – de meg kívánja szólítani a magánszférát is, egy olyan lehetőséget kínálva számukra, mely által nem csak magukat, de a környezetbarát közlekedést is népszerűsíthetik.

A TÖRTÉNET

Különböző európai nagyvárosokkal folytatott tapasztalatcsere programot követően úgy döntöttünk, hogy ideje a mi régiónkban is lépni az élhetőbb városok érdekében.
A kiindulüpontot egy jól ismert andalúziai applikáció képezte, ahol a kezdeményezés igazi sikernek számít, hiszen arra motiválja a lakosokat, hogy városon belül egészségesebb és zöldebb közlekedési formákat válasszanak. Az ötletet megragadtuk, átformáltuk a helyi preferenciáknak megfelelően és megszületett a Wheeley GO.

MIRŐL IS SZÓL

A Wheeley GO segítségével a városon belül egyszerűen és vidáman közlekedsz: rögzítheted a napi útjaidat, követheted az eredményeket és részt vehetsz a helyi önkormányzatok, vállalkozások vagy civil szervezetek által szervezett versenyeken.
Válaszd ki, hogy biciklivel, gyalog vagy rollerrel közlekedsz és a megtett távok függvényében különböző jutalmakban részesülsz, melyeket partnereink ajánlanak fel a regisztrált felhasználók számára.
MEGOLDÁSOK

A TRAM projekt keretében 5 ország együttműködésével olyan projektet sikerült kidolgozni, amelynek legfontosabb célja, hogy elősegítse a városok és régiók elmozdulását az alacsony szén-dioxid kibocsátású, versenyképes gazdaság felé. A projekt 2016 áprilisában indult, összesen 4 évet tart és az Interreg Europe Program 85%-os támogatásával valósul meg. A TRAM projekt fókuszában a partnerek kezelésében lévő, elsősorban a Strukturális Alapokból származó pénzügyi eszközökből a fenntartható közösségi közlekedés fejlesztésére fordítandó programok és projektek állnak. A projekt időtartama alatt a helyi szakmai szervezetek és az önkormányzatok bevonásával nemzetközi tanulási folyamat valósul meg. A TRAM projektről bővebb információt itt találsz:


wheeley-icon2

A Roll-Mi a Wheeley GO applikáció ikertestvére mely ugyanazzal a céllal látta meg a napvilágot, hogy játékra invitálja a kerékpárral, rollerrel, pedeleccel, illetve görkorcsolyával közlekedőket és ezáltal hozzájáruljon egy élhetőbb és zöldebb város kialakításához. Az applikáción minden regisztrált felhasználó által megtett utat rögzítenek, és a különböző kategóriákban elért legjobb teljesítményt (egyéni, csapat), valamint a meghatározott távot elérőket tárgynyereményekkel jutalmazzák. Tudj meg többet itt:.


wheeley-icon2

Készen állsz a
Wheeley GO-ra?


A Wheeley Go mobil applikáció Android és iOS rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. Az Android verzió Android 4.1+ vagy magasabb verziószámú Android telefonodhoz használható. Apple telefonok esetében iOS 12+ vagy újabb verzió szükséges. Vigyázz... letöltés... RAJT!App Store Google play

KAPCSOLATFELVÉTELI ÜRLAP